Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

619 Postów
Wyjadacz
hejo wy jak zawsze od rana sie rozpisujecie
aga mi zaczely okropnie wypadac wlosy nie wiem co sie dzieje wlosow jest wszedzie pelno masakra jakas
zdjecia super wszytskie widze ze spacer udany i jak tam malo sniegu
my sie dzis z mezem wylezelismy za wszystkie czasy heh potem szybki obiadek i juz same jestesmy
a co do lezenia na brzuszku Milenka nie znosi i nie podnosi glowki nie chce na chwilke i koniec tez mnie to martwi niby jest slaba ale jak ja np do zdjecia posadze to siedzi i nawet sie nie buja na boki
mam pytanko mozliwe zeby Milenka po desrku miala zielone kupki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ania bo ja taka szybka jestem hihi Oki doki czekam na maila
marta86 ze ja inna babka
W takim razie mam nadzieje ze w tej ciazy nie bylo tak zle albo ze teraz nie jest tak najgorzej hahahahaha
Jesli o uszka chodzi to ja nic niewiem na ten temat,oprocz tego ze wyglada to slicznie hihi
Dziewczyny a znacie jakis program to obrobki filmikow.. nawet newiem czy tak sie to nazywa ale chcialabym skrocic pewnien filmik no i teraz jak mam to zrobic hahaha Wiecie??
Powiedzcie prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta my jak przyjedziemy do polski chcemy Milence sptawic kolczyki podobno im wczesniej tym lepiej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris no pewnie ze nie jest zle, poprostu inaczej a moze tylko tak mi sie wydaje
Ja przez ponad dwa lata myslalam czy przekluc uszy starszej corce i nic nie wymyslilam
Mi to wydaje sie ze jak przekluwac to malenstwu a jesli nie to dopiero kiedy dziewczynka sama podejmie taka decyzje.

allegro.pl/avent-smoczek-trojprzeplywowy...szt-i2155632433.html
Szukam takiego smoczka, narazie nigdzie go tu nie widzialam moze ktoras z Was widziala i podpowie?

Aguss zielona kupka:
Może świadczyć ze jakiś składnik Twojej diety nie posłużył maluszkowi lub mleko modyfikowane jest nieodpowiednio dobrane. Jeżeli kolejne kupki będą miały zielone zabarwienie, warto skonsultować się z pediatrą.
Emma tez przez jakis czas zalatwiala sie na zielono, jak by trwalo to dluzej dopiero wtedy skonsultowala bym to z lekarzem.
Daris nie pomoge bo nie wiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Witam,
wszystkie obecne i przyszłe mamuśki chciałyście jakaś swiezynkę i zachęciłyście mnie
co prawda pisałam do Was w wakacje, kiedy podczas pobytu w Norwegii zaszłam w ciążę i zastanawiałam sie czy nie zostać, ale później wróciłam do Polski na poł roku, zaliczyłam semestr na studiach i znów przeprowadzka do Norwegii nie było czasu pisac ale czytac Wasze forum owszem;P teraz sie urządzamy w nowym domku, i czekamy kiedy wyjdzie nasz synus już w Norwegii, nie tak jak wcześniej myślałam, że w Polsce
Z tego co przeczytałam mamy nawet termin tego samego dnia co jedna z Was, jak sie nie mylę;P 04.04 ?
No i widze również mamusie z Bergen juz niestety nie mieszkamy w mieście, ale przeprowadziliśmy sie bardzo niedaleko mamy śliczne widoki, także zapraszamy na wspólne spacery szkoda tylko, że pogoda nie zachęca do wyjścia z domu.... ale trzeba sie przyzwyczaić

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Witam Ania199, super ze napisalas, o a gdzie tak dokładniej mieszkasz? moze gdzies w moim kierunku z Bergen. My mamy termin na czerwiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący

dokładnie w Hylkje za Asane jadąc od strony Bergen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
WITAJ ANIA 199marta 86 ja z zawodu jestem kosmetyczką i przekłuwałam uszka dziewczynką zdecydowanie lepiej przekłuć wcześniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
a no to po tej blizszej dla mnie stronie Bergen, w zaleznosci od wybranej drogi 30-40 km gdzies bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jakie ladne fotki z lasu,hi,hi
daris ja skracam w Avidemux. Bardzo prosto i szybko

agusss,wypadanie wlosow przejdzie Tez sie martwilam strasznie,ze lysol zostane,hi,hi
Witam przyszla mamusie

Marta,bylam kiedys u kosmetyczki. Przyszla mama,babcia,ciotka i malenka dziewczynka. Moze 1,5 roczku miala. Jedno ucho dala przebic bo nie wiedziala o co chodzi. Poplakala sie. I przy drugim to wszystkie 3 trzymaly ja za rece,za glowe i za nogi. Po prostu szok. Sama sie prawie poplakalam. Tak wiec ja zadecydowalam,ze Julka sama podejmie decyzje,czy chce miec kolczyki czy nie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok